مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ی حساب از بدهکار بدون دارا بودن فاکتور

سلام وقت بخیر.
بنده چند ماه قبل به فردی که به من زنگ زده بود یک ماشین کامیون گچ دادم .(نوع کار ما طوری است که اصلا مشتریها رو نمیبینیم و فقط با تماس برایشان بار میفرستیم و اونها هم سریعا بعد از ارسال پول کالا را به حساب ما واریز میکنند.) الان با توجه به اینکه فاکتور ندادم و فقط از طریق پیامک برایشان مبلغ بدهی را ارسال کردم و ایشان هم چند بار گفته که واریز میکنم و تا حالا واریز نشده و گوشی را خاموش کرده. آیا میتونم از ایشان شکایت کنم و به نتیجه برسه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید
یا باید رسید داشته باشید البته پیامک نیز تحت شرایطی مورد قبول است
یا اینکه دو نفر شاهد معرفی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله می توانید طرح دعوی مطالبه وجه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید با استفاده از پرینت پیامک مذبور ، شهادت راننده کامیون و یک فرد دیگر این مساله را اثبات کنید
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس بلافاصله دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام با استناد به پیامکها وگواهی راننده ورسید تحویل بار اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارات را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در اثرات شما برای اثبات ادعای تان باید یک مادر که داشته باشیم حتی پیامک حتی رسید، میتوانید در این صورت دادخواست مطالبه وجه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به پیامکها و شهادت شهود استناد کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید به استناد شهودد،پیامکهای موجود و..‌دادخواست مطالبه وجه دهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله دادخواست مطالبه وجه بطرفیت ایشان مستند به پرینت پیامک ها، شهادت شهود(راننده کامیون و...) مطرح نمایید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام با استناد به مدارک و مستندات موجود از جمله شهادت شهود و پیامکهای ارسالی دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان بدهید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با استفاده از پرینت پیامک و اگر شاهد دارید شهادت شهود بلاخره راننده کامیون که بار را خالی کرده است، می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام
بله امکان دادخواست مطالبه وجه هست. ابتدا برای ایشان اظهارنانه ارسال کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی با اسکرین شات از پیامکهای رد وبدل شده

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله به همان مکالمات پیامکی استناد کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر عرف بازار شما به شکل مذکور است با استفاده از این امر و همچنین پیامک ها میتوانید طلب خود را وصول کنید.