مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام. امروز پدرم به مستاجرمان که طبقه ی بالا زندگی می کنند گفت کمتر سر و صدا کنند و کمی بعد تلفنی گفت و گو کردند و دعوا شد.
پس از چند دقیقه مستاجر از محل کارش آمدخانه و از آیفون با لحن بدی به پدرم گفت که بیاد پایین و فحش های بسیار بد و ناموسی به ما داد. در همین حال چند ضربه ای برای به راه انداختن دعوا به پدرم زد ( البته ضربه ای زد که برای دعوا تحریک شود نه به شدت ) سپس دوستان آمدند و جدایشان کردند.
آن موقع حواسم نبود چه فحش هایی به پدر و مادرم داد. حالا یه روز گذشته اگر شکایت کنم میشه بازداشتش کرد؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با داشتن شاهد و بیان الفاظ فحش می توانید شکایت توهین و فحاشی کنید