مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام. همسر بنده سه ماه هست که خونه را ترک کرده و در این سه ماه یک آقایی هست که احساس میکنم با همسرم رابطه دارد و استوری هایی میگذارد که عکس خود آقا و یک خانمی هست که صورتش رو با آیکون میپوشونه و من فکر میکنم عکس زن من هست. آیا من میتونم از طریق پلیس فتا شکایت کنم که پیج این آقا رو در بیارند ببینم کی هست؟ الان هم یک هفته هست پیج رو دی اکتیو کرده.
آیا از طریق شکایت و عکس هایی که صورت پوشیده هست (عکس های نا واضح) من به جایی میرسم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر شکایت بی فایده هست دلایل بسیار قوی نیاز است در صورت عدم اثبات از شما شکایت میکنند