مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

با سلام همسر من حدود 6 سال پیش به بنده خیانت کرده و کاملا برای من آشکار شد من بدلیل داشتن فرزند کوچک از ایشون جدا نشدم آیا الان بعد از گذشت 6 سال میتوانم از ایشون شکایت رابطه نامشروع داشته باشم . اینو میدونم که اون زمان با واتساپ و تلگرام با اون آقا در ارتباط بوده و نزدیکی هم داشته به احتمال زیاد الان هم باید داشته باشه چون ما باهم نزدیکی نداریم من آدرس محل کار و شماره تلفن اون آقا رو دارم میتونم از اون هم شکایت کنم آیا با نداشتن مدارک قاضی میتونه با هر دوتاشون رو روبرو کنه و سوالات تخصصی بپرسه و واقعیت رو معلوم کنه آیا اصلا قاضی همچین کاری انجام میده . و اینکه من یه شکی دارم شاید بچه از من نباشه چون خیلی شبیه این آقا هست. بنده چه اقدامی میتونم بکنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اگر همچنان تماس تلفنی با هم دارند میتونید تقاضای پرینت تعداد مکالمات را بخوایید از دادگاه .و رابطه نامشروع غیراز زنا شکایت مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدرک نداشته باشید قاضی شکایت شما را رد می‌کنه و برای اینکه قاضی سوال و جواب کنه باید مدرک ارائه دهید.
شکایت در خصوص رابطه شش سال پیش را دادگاه قبول نمی کند، توجه داشته باشید صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.
از طرفین طرفین می توانند موضوع را انکار کنند
اگر مدارکی دارید که نشان دهد در حال حاضر همسرتان با کسی رابطه دارد می توانید شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام شکایت رابطه نامشروع نیاز به ارائه دلایل قانونی و محکمه پسند دارد. مهلت انکار نسب هم از تاریخ اطلاع 2ماه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی برای اثبات ادعا دارید میتوانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با داشتن مستندات و مدارک اگر ارتباط ادامه دارد امکان شکایت هست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام میتوان شکایت مطرح نمایید پس از اخذ پرینت مکالمات ممکن است محتوای پیام ها موضوع را ثابت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به صرف اسکرین شات و ارتباط در فضای مجازی رابطه اثبات نمی گردد ضمن آنکه مربوط به سالها پیش بوده است در صورتیکه نتوانید اثبات نمایید از طرفین قابل شکایت می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد