مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

سلام. ما داشتیم داخل کوچه میرفتیم و یک ماشین هم پشت سر ما بود که سرعت آن زیاد بود. ما هم راهنما زدیم که به طرف کوچه سمت چپ بریم و وقتی داشتیم به سمت چپ میرفتیم ماشین پشتی به ما برخورد کرد.
مقصر کی میشه؟ لطفا پاسخگو باشید. مرسی.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تعیین مقصر در صلاحیت کارشناس تصادفات یا افسر راهنمایی و رانندگی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید…