مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در کوچه

سلام
من داخل کوچه در حال حرکت بودم
یه ماشین از من سرقت گرفت و بدون رعایت کردن حریم سبقت جلوی من ترمز گرفت و کامل ایستاد. حتی اجازه فاصله گرفتن هم به من داده نشد و من با ماشین جلویی برخورد کردم. لطفا میشه مقصر این تصادف را مشخص کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید