مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان آزادی سند وثیقه

با سلام. ملکی را قولنامه کردیم برای خرید به همراه کد پیگیری و سند 100 میلیون بازداشتی دارد. از زمان محضر که ما نزدیک ‌70 درصد مبلغ را پرداخت کرده بودیم، یک ماه میگذرد و فروشنده هنوز میگوید که سند از دادگاه به اجرای احکام باید برود و به زودی انجام میشود.
چه مدت طول میکشد تا سند از دادگاه انقلاب رشت به اجرای احکام برود و سند آزاد شود؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام زمان مشخصی برای این موضوع نمی شود اعلام کرد بستگی به پیگیری شخص و شلوغی آن دادگاه دارد