مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان آزادی سند وثیقه

سلام من برادرم 2 بار حکم تبرئه اومده الان میخواستم بدونم که چقدر طول می‌کشد که سند از رهن دادسرا آزاد بشود و عرفش چقدر هست ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به محض اینکه رای قطعی شود سند ازاد میشه

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای رفع بازداشت باید به شعبه حضورا مراجعه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا پیگیری کنید اگر حکم قطعی شود باید ظرف چند روز سند آزاد گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که رای قطعی شده می‌توانید از شعبه تقاضای آزادی وثیقه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از قطعی شدن رأی، سند از رهن دادسرا آزاد خواهد شد لیکن این موضوع نیاز به پیگیری شما دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به محض درخواست وپذیزش ظرف 24ساعت سند ازاد میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت صدور رای قطعی درخواست آزادی سند نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود فقط تشریفات اداری دارد قانونا نهایتا 24ساعت اما ممکن است بیشتر بشود