مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در گردش به راست

سلام. من از فرعی میخواستم گردش به راست بکنم و وارد اصلی بشوم. در کناره سمت راست من یک عدد ماشین پارک بود که داشت از پارک در میومد تا من آمدم وارد اصلی بشوم راهنما رو زده بودم و ماشین تمایل به راست داشت که ایشون سر ماشینش با درب سمت شاگرد خودرو من برخورد کرد. میخواستم ببینم چه کسی مقصر هست؟ در ضمن ایشون سر خیابان چهارراه پارک کرده بودند.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از کارشناس تصادفات باید نه از وکیل بپرسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس و همان افسر تصادفات تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید