مشاوره حقوقی رایگان - عوارض نوسازی

سلام، وقت بخیر. ممنونم از وقتی که میگذارید. سوالی از خدمتتون دارم.
ما از سال 88 تا به حال آپارتمانی را خریداری کرده ایم که سند نداشت.
امسال سند آن صادر شده است. عوارض نوسازی و بهای خدمات مدیریت پسماند مسکونی، از سال 67 برای ما حساب شده است. پرداخت از سال 67 تا 88 آیا به عهده ما هست یا به عهده مالک قبلی؟ برای احقاق حق به کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
بر عهده مالکین قبلی است مگر خلاف آن توافق شده باشد