مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت عوارض نوسازی و بهای خدمات توسط فروشنده

با سلام تشکر از مشاورین عزیزز
بنده حدود 7 ماه پیش یک واحد قولنانه ای خریداری کردم چند روز پیش برام یک قبض عوارض نوسازی و بهای خدمات اومده که من با فروشنده تماس گرفتم و این موضوع رو بهشون اطلاع دادم که از پرداخت اوون سرباز زدن و طبق یکی از بندهای قولنامه ایشون موظف به پرداخت این مبلغ هستن میخاستم ببینم که مرجع قانونی وجود داره که من از طریق اوون مشکلم رو پیگیری کنم ممنون شما

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه وجه به استناد قولنامه عادی بابت قبوض عوارض نوسازی مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه به فروشنده اعلام کنید که ظرف یک هفته پرداخت کند .
در صورتی که پرداخت نکرد می توانید دادخواست بدهید و الزام وی را بخواهید.
اگر به ناچار مجبور شدید پرداخت کنید در این صورت می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرداخت عوارض سال های قبل و نوسازی بر عهده فروشنده میباشد
و شما باید دادخواست به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما می توانید درخواست بدهید و ایشان موظف به پرداخت میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله به استناد همان بند در قولنامه میتوانید دادخواست مطالبه وجه و پرداخت ان را دهید . الزام به انجلم تعهدات قراردی است