مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر وصیت نامه

سلام. مادر من به تازگی فوت شده است. در 22 سال قبل در وصیت نامه محضری به وصی خود اعلام نموده که ثلث اموال را در اختیار بگیرد و دو دانگ از شش دانگ ملک مادری را به دو نفر از وراث واگذار نماید.
موصی قبل از فوت چهار دانگ از ملک فوق را واگذار و انتقال قطعی و محضری داده است و از ملک مورد وصیت فقط دو دانگ باقی مانده است و شش دانگی وجود ندارد .
از نظر قانونی وصیت نامه چه حکمی دارد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد وصیت به بیش از ثلث اموال انجام شده و نسبت به مازاد اثری ندارد