مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ ملک

سلام، خسته نباشید. پدر من 25 سال پیش یک زمین کشاورزی خریده بود که در قولنامه متراژ زمین ذکر شده و حدود نوشته نشده است. الان بعد 25 سال فروشنده زمین پیدا شده و میگه زمینی که به شما فروخته شده اضافه داده شده است و پدر من هم الان در قید حیات نیست و فروشنده زمین بدون اطلاع ما رفته بود دیوار کشیده بود که این جا مال من هست. الان ما از این آقا شکایت کردیم. سوال من این هست که آیا بعد 25 سال این زمین به این آقا تعلق میگیرد یا نه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر واقعاً متراژ و جانمایی زمین درست نباشد گذر زمان تاثیری در موضوع ندارد