مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسی ملک برای مهریه

سلام. از طریق اداره ثبت اقدام به توقیف املاک همسرم نموده ام. حالا میخواهم برای کارشناسی قیمت اقدام کنم. هزینه درخواست کارشناسی را چه مقدار تخمین میزنند و با توجه به این که من درآمد ندارم هزینه را در چه زمانی باید پرداخت کنم؟ بعد از مزایده یا قبل از مزایده؟

پاسخ ها :

حسين  خير الهي اقجه

حسين خير الهي اقجه :

هزینه کارشناسی به موجب تعرفه قانونی است که براساس میزان مال توقیفی متغیراست. بایدقبل مزایده پرداخت گردد.