مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسی مهریه

من تقاضای مهریه کردم کشاورزی همسرم هم مصادره شده. اما بخاطر هزینه. کارشناسی نمیدونم. چه مبلغی میگه. مبلغ زمین نزدیک به 4 یا 5 میلیارد هستش اما گفتن که 12 میلیارد بخاطر هزینه کارشناسی. الان نمیدونم. چیکار کنم توروخدا. راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اگر توانایی پرداخت را ندارید دادخواست اعسار بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نظریه کارشناسی قابل اعتراض است و شما باید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق شعبه مربوطه پیگیری بفرمائید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

13 میلیارد که هزینه کارشناسی نیس.اگه زمین بیش از ارزش آن ارزیابی شده به نظریه کارشناس اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه کارشناسی حدود چهار پنج میلیون میشود

زهرا قنبری

سرکار خانم زهرا قنبری :

باسلام هزینه کاشناسی زیر 10 میلیون است اگر اعتراضی دارید به نظریه کارشناسی اعتراض بکنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید درخواست انجام تشریفات مزایده را بدهید یا همینطور توقیف بماند یا مال دیگری ازش پیدا کنی

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

می توانید اعسار خود از هزینه کارشناسی را اثبات و فعلا از پرداخت آن معاف شوید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

به شعله مراجعه نماید ودر فرض عدم توانایی در پرداخت، اعسار مطرح کنید

لیلا سلیمی

لیلا سلیمی :

هزینه کارشناسی کمتر ازین مبلغ است از شعبه مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هزینه کارشناسی با متقاضی است و معمولا کمتر از 5ملیون می‌باشد