مشاوره حقوقی رایگان - ضبط مکالمه تلفن

با سلام، از تعزیرات حکومتی با بنده تماس گرفتند، در مورد موضوع شکایتم از فردی بود، اما جواب تعزیرات حکومتی برای رسیدگی به پرونده بنده قانع کننده نبود و در واقع حقم رو نگرفتم و مجبور شدم از تعزیرات حکومتی به رده بالاتر شکایت کنم.

مستندات برگی که دارم و مشکلی نیست، اما حرف هایی که در مورد تعزیرات به رده بالا شکایت کردم مبنی بر تماس تلفنی آخر تعزیرات به بنده بود.

اگر نیاز به اثبات آن ها در جلسه رسیدگی بود.

1- آیا من میتونم طبق ضبط تماسی که در گوشیم داشتم و همه تماس ها خودکار ضبط میشه، طبق اون فایل صوتی حرفم رو اثبات کنم.

2-آیا اصلا ضبط تماس جرم می باشد؟ یعنی من اصلا چیزی در مورد ضبط تماس نگم ؟

3-اگر در زمان رسیدگی بشه و تایید حرفای من رو بخوان فقط ضبط تماس دارم در اون صورت ارائه بدهم یا نه ارائه ندهم؟

تشکر.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای اثبات ادعا مکالمه ضبط شده راارائه دهیدخطری ندارد