مشاوره حقوقی رایگان - تهدید در مکالمه تلفنی

من با همسرم جدا شدیم و دارای یک فرزند هستیم و دادگاه 24 ساعت در هفته حق ملاقات داده است و الان چند وقت یک بار برای دیدن بچم من رو اذیت میکنه و من رو عصبی میکنه .من تهدید کردم به کشتن و..... الان رفته شکایت کرده و من رو شورای حل اختلاف خواسته و متنش این هست
تهدید به قتل و توهین به اشخاص عادی و ارعاب و تهدید با اسلحه ....
در وقت مقرر حاضر شوید .
در ضمن وفق ماده 190 قانون کیفری دادرسی یک نفر وکیل دادگستری به همراه داشته باشید .میشه توضیح بدید ممنون میشم .پیام اصلا ندادم مطمئنم ولی تماس داشتم میگم شاید صدا ضبط کرده باشد و خط هم به نام خودم نیست که زنگ میزدم بهش. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه موضوع را انکار کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست حضور پیدا کنید وکیل می‌توانید همراه خود داشته باشید در خصوص ملاقات نیز می‌توانید اقدام نمایید که شرایط ملاقات تغییر پیدا نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه دفاعیه ثبت کنید و روز حضور با خودتان کفیل ببرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تهدید جرم است ودر صورت ارتکاب مستلزم رسیدگی و مجازات است