مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تمکین

سلام. همسرم من رو هشت ماه هست از خونه بیرون کرده و به من گفت نمیخوامت. الان من برای نفقه ام اقدام کردم. بزرگان و ریش سفید دنبال من می فرستاد و خودش میومد و میگفت الان میام دنبالت که آدم ها نگویند من مقصرم و تو خودت نمی آیی. وقتی میومد من رو راضی کند که بیا خونه میگفت تو من رو نمیخوای و با کسی دیگر رابطه داری. خیلی بدبین بود من فقط به خاطر این که دوستش داشتم به او هیچی نمیگفتم و من رو تهدید به مرگ کرده. بروم دادگاه و اعتراض کنم، دادخواست تمیکن رد میشود یا نه؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بستگی به دفاع شما دارذ با دادنامه صادره به دفتر یکی از وکلای محل اقامت خودتون مراجعه کنید و راهنمایی شوید

مطهره مومن

سرکار خانم مطهره مومن :

سلام وقت بخیر
برای گفته های خود باید سند محکمه پسند داشته باشید، زمانی شما را از خانه بیرون کردند شاهد دارید یا برای سوء رفتار ایشان شاهد دارید؟
در جلسه تمکین از دفاع نمایید و بگو در منزل مشترک امنیت جانی ندارم

محمد مهدی رییس زاده

جناب آقای محمد مهدی رییس زاده :

باسلام ،اگر ایشان شما را به اجبار از منزل بیرون کرده و شواهد و دلائلی داشته باشید مثل شهادت شهود که بتوانید اثبات نمائید، شوهرتان مکلف به پرداخت نفقه شما خواهد بود. توصیه مینمایم سریعا اظهارنامه تقاضای پرداخت نفقه را به آدرس ایشان ارسال فرمائید.