مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

با سلام و عرض خسته نباشید
من کارمند اورژانس تهران بودم و برای باشگاه پودر میخوردم. تو همین حین از گزینش وزارت بهداشت به من گفتن که برم ازمایش تست اعتیاد رفتم ازمایش و تست اعتیاد من به آمفتامین و مواد مخدر صنعتی گفتن که مثبت شده. و کاملا ناعادلانه من از کارم اخراج شدم در حالی که واقعا من به غیر ازین پودر هیچ دارو یا قرصی هم مصرف نمیکردم. همین پودر رو دادم به اداره گزینش بردن آزمایش بهم گفتن که اون داروی غیر مجاز داخل این پودر هست. پودر هم الان تحویل من هستش. دو مرحله اعتراض تو گزینش وزارت بهداشت رد شد و رسیدم به دیوان عدالت اداری که مرحله اول شکایتم بنا به دلایلی نه کاری کردم نه وکیل گرفتم و متاسفانه دوباره رای به ضررم صادر شد. چند روز پیش برای تجدیدنطر دوباره شکایت کردم و فعلا تو این مرحله هست و من نمیدونم باید چیکار کنم و چی میشه. ممنون از راهنماییتون شاد باشین و سلامت

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
با توجه به عمدی نبودن مصرف داروهای غیرمجاز البته به شرطی که دلایل دیگری علیه شما نباشد توصیه میشود حضورا به شعبه تجدیدنظر مراجعه کنید و قاضی را مجاب به صحت اظهارات خود کنید.

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

ضمن اخذ تامین دلیل و نظریه کارشناسی دال بر وجود مخدر در پودر نسبت ب رای اعتراض کنید