مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

1. سلام من دارم زندگی میکنم ولی مشکلات زیادی دارم میخوام بدونم میتونم همینجوری که دارم به زندگیم ادامه میدم حکم استرداد جهیزیه رو بگیرم داشته باشم که وقتی دعوامون بالا گرفت قبل از اینکه بخواد بلایی سر وسایلم بیاره اونارو بتونم ببرم یا نمیشه تو زندگی دادخواست بدم.
2. من لیست سیاهه رو دارم اون وسایلی هم که ما از داماد برده بودیم تو لیستم هست میخواستم ببینم اونارو هم میتونم بگیرم چون جزو سیاهه قبل از خواستگاری بوده یعنی وقتی مهریه اینارو تعیین کردیم اینارو هم گفتیم مال من میشه یا نه؟

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

بله شما میتواند در حین زندگی نیز اقدام نمایید