مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین با درب باز

با سلام و خسته نباشید
ماشین من تو کوچه پارک بوده و در حال تخلیه ی وسایل از آن بوده ام. درب عقب خودرو باز گذاشته شده ولی خودرویی دیگر در هنگام عبور با اشراف به اینکه درب خودرو باز هست و اینکه فکر کرده اند توانایی عبور از کنار آن را دارد به درب خودرو برخورد کرده اند البته فاصله ی کافی برای عبور را هم داشته اند زیرا حداقل 1 متر از سمت راننده با ماشین کناریه آن فاصله وجود داشته.
ممنون میشم راهنمایی فرمایید مقصر کیست.

پاسخ ها :

جليل‌  جوادزاده‌

جناب آقای جليل‌ جوادزاده‌ :

با سلام چنانچه شما سد معبر و یا خیابان را بیش از حد مجاز گرفته و مسایل ایمنی را رعایت نکرده باشید شما در ایجاد و جبران خسارت مسئول هستید . ضمنا" موضوع بایتس توسط کارشناس رسمی دادگستری در امور خودرو و تصادفات مورد بررسی قرار گیرد .