مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ودیعه

باعرض سلام وخسته نیباشید
ما به طور خانوادگی برای زیارت قم رفتیم من وداییم وپسر خالم وشوهر خالم وداداش زن داییم موقع برگشتن در زنجان تصادف کردیمو ماشین چپ شد وشوفرش داداشه زن داییم بود الان داداگاه میخواد حکم بده مارفتیم و گفتیم چی شد وجریانو گفتیم الان شوفر میگه من میترسم برم و اینطور حرفا میخوام بدونم ماجرای پرونده ما چی میشه اینجانب مرتضی از تبریز

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

اگر دادگاه نرند حکم غیابی صادر میشه و ممکنه علاوه بر دیه مجازات زندان هم بدن من پیشنهاد میکنم حتما دادگاه برید و پاسخگو باشید .به هر حال از آنجائیکه در تصادف عمدی در کار نیست قاضی میتواندجنبه عمومی جرم را مخفف بگیرد .

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

برای تصادف بعد رسیدگی نسبت به جراحات وارده به هر شخص دیه بریده میشود ودرمورد شوفر نیز بستگی به تقصیر داشتن یا نداشتنش حکم بریده میشود که شامل جبران خسارت طرفین میباشد

مرتضي  قرباني

مرتضي قرباني :

باتوجه به اینکه موضوع ازجرایم غیرعمدی هست ودراین موضوع حادثه ای رخ داده درهرحالت رای صادرخواهد شد چه ازجنبه خصوصی وچه ازجنبه عمومی اون

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در خصوص دیه سرنشینان از بیمه خودرو پرداخت می شود ، در خصوص چپ شدن خودرو دادگاه حسب وضعیت و نظریه کارشناسی تصمیم می گیرد که خیلی بعید هست مجازات حبس تعیین بشود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر گواهی نامه دارد و بیمه و فوتی ندارد
هیچ جای نگرانی نیست برای شما و راننده نیست
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید