مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

با سلام
حدود یک یا دو سال پیش یکی از همکاران (سمت مدیریت داخلی دارن) مدام ایجاد مزاحمت می کردن و پیشنهاد رابطه میدادن و من رو تحت فشار روحی گذاشته بودن. این آقا چون با خانم دیگه ای از همکارا رابطه داشتن، عنوان کردن من اون خانم رو راضی کردم تو که جای خود داری!! من هم یک سری موقع پیشنهاد دادن فیلم گرفتم. با دخالت مدیریت این موضوع خاتمه پیدا کرد که اومدن عذرخواهی کردن.
اما بعد یکسال این آقا و خانومی که با هم رابطه دارن درحال زیر آب زدن هستن که موقعیت شغلی بنده رو به خطر بندازن. در حال حاضر من میتونم با فیلم هایی که دارم به جرم پیشنهاد روابط نامشروع شکایت کنم؟ چون جایی شنیدم فیلم گرفتن یا ضبط صدا جرم محسوب میشه

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام بله میتوانید شکایت کنید گاهی اوقات شخص برای دفاع از خود مجبور به ضبط فیلم یا صدا میشود و هر ضبط فیلمی نمیتواند جرم باشد جهت پاسخگویی سریع به آدرس زیر مراجعه کنید attorneyiran.ir