مشاوره حقوقی رایگان - تغییر حکم دادگاه تجدید نظر پس از ابلاغ

سلام و عرض ادب. در دادگاه بدوی جعلی بودن قولنامه ای با ارجاع به 4 کارشناس خط و امضا و استماع شهود هر دو طرف به مدت 6 سال بررسی شد و در نهایت حکم بر ابطال قولنامه صادر گردید با شکایت طرف مقابل به دادگاه تجدید نظر بعد از یکسال دادگاه نسبت به تایید حکم دادگاه بدوی اقدام کرد و حکم ابلاغ شد ولی .... بعد از 8 روز و با بازنشسته شدن رئیس دادگاه تجدید نظر دو مستشار دادگاه با طرح اینکه اقدامات انجام شده توسط دادگاه بدوی کافی نبوده و قولنامه باید برای بررسی بیشتر به اداره آگاهی ارجاع میشده و اقدام به صدور حکم اصلاحی نموده و مدعی بر استواری قولنامه مربوطه شده اند و در نهایت خاتمه دادرسی رو اعلام کرده اند با توجه به تغییر حکم در خود دادگاه تجدید نظر بعد از ابلاغ مدت زمان 8 روز آیا امکان شکایت به مرجع قانونی برای بررسی پرونده وجود دارد؟ و آیا این رویه قانونی میباشد؟ با تشکر از وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

كامبيز  دهقاني

كامبيز دهقاني :

استان :

اگر در راستای اعلام اشنباه باشد صحیح است اما اصلاح خیر غیر قانونی می باشد