مشاوره حقوقی رایگان - داداگاه تجدید نظر

سلام خسته نباشید پرونده ما از دادگاه بدوی به تجدید نظر فرستاده شده ولی هنوز ثبت نشده چه مدت طول میکشه ثبت بشه آیا حضوری باید بریم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر ثبت نشد چطور متوجه شده اید که فرستاده شده به تجدید نظر؟ اول باید ثبت شعبه تجدید نظر شود و سپس به شما مجدد ابلاغ خواهد شد البته دانستن این نکته حائز اهمیت است که اگر شما تجدید نظر خواهی کرده باشید معمولا یک روز زمام میبرد که در سامانه شعبه بدوی ثبت شود و سپس به طرف مقابل یا تعداد خواندگان زیاد باشد به همگی آنها باید ابلاغ شود که ظرف 10 روز فرصت دارند در پاسخ به تجدید نظر خواهی انها لایحه خود را ارسال کنند و بعد از اینکه لایحه طرف مقابل ارسال شد دادخواست تجدید نظر خواهی شما به همراه لایحه طرف مقابل در شعبه تجدید نظر ثبت می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از ارسال آن کد رهگیری بگیرید و از شعبه بدوی پیگیری کنید. نیازی به حضوری رفتن ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت ثبت در شعبه به شما ابلاغ خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت ثبت درشعبه با ابلاغیه به اطلاع شما خواهد رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
باید صبور باشید.
اگر قصد پیگیری دارید باید از شعبه بدوی شناسه پستی ارسال پرونده را بگیرید و دفتر کل دادگاه تجدید نظر موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در این خصوص نمی توان اظهارنظر دقیقی نمود و یا پیش بینی کرد ، هنگام ثبت به شما پیامک ارسال خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کد رهگیری بگیرید و از شعبه بدوی پیگیری کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ثبت شده باشد تعیین شعبه کمی طول میکشد بله حضورا پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ثبت در دادگاه تجدید نظر، به محض ورود به آن دادگاه ثبت و از طریق سامانه ثنااطلاع رسانی می شود . نفرمودید چه مدت است ارسال شده و کدام شهرستان است. بستگی به حجم کار آن دادگاه دارد . در ضمن بستگی دارد پرونده تکمیل باشد و... منتظر باشید اطلاع رسانی می شود.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

خیر نیاز به حضور نیست پیامک می شود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

زمان مشخصی را نمیتوان اعلام کرد. بستگی به شعبه دارد . بهتر است حضوری به شعبه بدوی مراجعه نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

نیازی به مراجعه حضوری نیست و به محض ثبت پرونده برای شما پیام فرستاده میشه این تاخیر بخاطر شلوغی دادگاه تجدیدنظر هست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نياز به مراجعه نيست ثبت مي شود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

پیامک برای شما ارسال میشه حضور شما موثر نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زمان قابل پیش بینی نمی باشد نیازی نیست منتظر ابلاغ باشید