مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ارز دیجیتال

سلام وقتتون بخیر عزیز بنده چندوقت پیش به دلیل مشکلات مالی و ضرر مالی که تو حوزه رمز ارز داشتم با یک کانال تلگرامی اشنا شدم که بیان کردن در حوزه ترید فعالیت میکنن و کاربرای نیاز دارن که از حساب بانکی و صرافیشون استفاده کنن و به عنوان به اصطلاح کارمند فعالیت داشته باشن و درصدی از معامله به عنوان کارمزد به افرادی که حساب بانکیشون اجاره گذاشتن پرداخت کنن . سرتون درد نیارم منم بخاطر مشکلات مالیم این مسئله پذیرفتم و تن به همکاری دادم و متاسفانه از حساب کاربریم سو استفاده کردن و اقدام به خرید بیت کوین کردن من به صرافی که فعال بود گزارش دادم که دارن از حسابم سوءاستفاده میشه و حساب کاربریم ببندن و معامله های حسابم به تعویق بندازن . اونا هم اینکار کردن و وجه نقد در صرافی بلوکه شد . و شخص کلاهبردار اظهار داشت که هنو صرافی نقل و انتقال ارز دیجیتال تایید نکرده و تماس بگیر پیگیر بشو منم به درخواستش جوابی ندادم. بعد صرافی این گزارش پیامی حاوی اینکه من از سوی پلیس فتا تحت تعقیب قرار گرفتم و .. برام ارسال شد من ادامه روند کار به مراجع قضایی مراجعه کردم و این مشکلم بیان کردم و شکایت کلاهبرداری اینترنتی زدم. بعد یه مدت به پلیس فتا رفتم و شکواییه خودم بیان کردم . بعد گذشت 3 ماه با من تماس گرفتن که پرونده من از پلیس فتا کرج به پلیس فتا کردستان انتقال پیدا کرده . و مسئول پروندم با من تماس گرفته میگه نمیتونیم با صرافی که پول در اون صرافی بلوکه شده ارتباط برقرار کنیم . در صورتی که این روند ادامه پیدا کنه حکم جلب شما صادر میشه و باید خودتون معرفی کنید تا روز دادگاه در زندان یا بازداشگاه بسر ببرید ... من با صرافی به سختی ارتباط برقرار کردم و موضوع بهشون انتقال دادم این افراد اعلام کردن که حساب کاربریم حذف شده و مبلغ همون تاریخ به صورت ارز دیجیتال انتقال پیدا کرده ولی اینطور نبوده . حالا از صرافی درخواست هشت ریت انتقال ارز دیجیتال میکنم از دادن این اطلاعات امتناع میکنند و درضمن صرافی در ترکیه به ثبت رسیده و عملا دست من خالیه ...
میخواستم بدونم روند دادرسی پرونده من به چه شکل ایا حضور وکیل به من کمکی میکنه و بنظرتون حکم من به چه صورت خواهد بود ایا زندانی داره یا خیر وثیقه باید به دادگاه ارائه بدم ؟ بنده متاسفانه نه سندی برای وثیقه دارم نه فیش حقوقی. من فکر میکردم پول تو صرافی جاش امنه نهایت برم دادگاه بخاطر همکاری با اون مجرم سایبری بازخواست بشم ولی متاسفانه صرافی هم منو پیچوند و الان فکرم واقعا درگیر روند پرونده است
لطف میکنید پاسخ بدید

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

حتما با وکیل مراجعه کنید کار شما یه مقدار پیچیده و سخته اما از طریق پلیس فتا همه چی استعلام میشه نگران نباشید
و حتما سند با خودتون همراه داشته باشید
و قبلش کارها رو با وکیل ردیف کن که خودتو معرفی نکنی بعد نتونی کاری انجام بدی دستت خالی باشه زندان بری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام با توجه به اینکه اقدامات انجام گرفته از سوی شما در حال حاضر جرم تلقی شده و شما متهم شناخته شده اید بهتر است حتما با یک وکیل مشورت کنید و در وهله اول میتوانید اگر اطلاعاتی از صرافی دارید شکایت خود را مطرح کنید و همچنین اگر از سایت مورد نظر که جهت ترید ارز دیجیتال با شما ارتباط برقرار کردند و حساب شما را اجاره کرده است و نهایتاً کلاهبرداری اینترنتی انجام دادند شکایت خود را مطرح نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
چون حساب به اسم شما می باشد به سختی میتوانید از خود رفع اتهام نمایید ولی پیگیری شکایت خودتان علیه متهمین می‌تواند جهت رفع اتهام به شما کمک نماید.