مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من در یک کشور خارجی سرمایه گذاری کردم با ارز دیجیتال حالا نه سود میده ونه اصل پولم میخاستم ببینم میشه از کشوری دیگه شکایت کرد یا نه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر جمهوری اسلامی ایران با آن کشور روابط متقابل داشته باشد بله می توانید اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی‌رسد شکایت نتیجه ای بهمراه داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت در این موارد بندرت نتیجه میدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کشور ایران صالح به رسیدگی نیست. موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه ایران صلاحیت رسیدگی به موضوع را دارد.
ولی اثبات اینکه کلاهبرداری انجام شده خیلی سخت است و باید اطلاعات کامل شخص مورد نظر باید داشته باشید و از طرفی به فرض که دادگاه ایران حکم به نفع شما صادر کند اجرای حکم ممکن نیست.
به هر حال به نظر پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت.