مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک ساخته شده و دیوار های آن

بنده زمینی را در سال 92 خریداری کردم که به صورت قولنامه ای و خارج از بافت بود که شامل درختان بادام و آلبالو با قدمت 12 سال می باشد با توجه به ارزشمند بودن محصول و امکان اسیب دیدن درختان توسط حیوانات در همان سال اقدام به دیوار کشی کردم
پارسال ملکی را به همراه استخر در این مکان احداث کردم و امسال جهاد کشاورزی تمام دیوار ها به همراه ملک را تخریب کرد
میخواستم بدونم با توجه به اینکه درختان در آسیب قرار دارند و امکان از بین رفتن و دزدی محصول ان وجود دارد آیا میتوان مجوز احداث دیوار گرفت؟
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

. برای اخذ مجوزایجاد دیوار به جهاد کشاورزی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ولی باید با موافقت جهاد و اخذ مجوز از جهاد صورت بگیرد
جهاد موافقت نماید

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

بله اگر مجوز دیوار ندادند، فنس کشی کنید.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

باتوجه به قانون تغییر کاربری اراضی هر گونه تغییر بایستی با مجوز امور اراضی باشد اما از آنجا که دیوار احداثی مربوط به سال 92 بوده تخریب دیوار در سال 99 خلاف قانون بوده چون جرم ارتکابی مشمول مرور زمان تعقیب بوده البته ملک و استخر مشمول تغییر کاربری بوده و تخریب آن وجاهت داشته است لذا با جلب نظر کارشناس مبنی بر اینکه ملک شما در سال 92 دیوار داشته وبا توجه به ماده 10 دستور العمل قانون حفظ کاربری اقداماتی از قبیل دیوار کشی و..موضوع فعالیتهای مندرج در تبصره 4 الحاقی به ماده یک قانون واصلاحیه بعدی آن بهینه کردن تولیدات بخش کشاورزی بوده و اصولا تغییر کابری محسوب نمی شود لذا با توجه به مراتب فوق میتوانید مجددا زمین خود را دیوار بکشید البته بهتر است مراتب فوق را به اطلاع جهاد کشاورزی برسانید