مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوارکشی دور زمین توسط جهاد کشاورزی

با سلام
زمین بنده خارج از بافت مسکونی و زراعی در استان مازندران که فاقد بنا بوده 8 سال پیش به ارتفاع یک متر دورش را دیوار کشیدم تا حد و حدودش برای بنده و اطراف مشخص باشد چند روز قبل متوجه شدم جهاد کشاورزی تمام زمینهایی که دورچینی شده بود را تخریب کرده آیا این عمل بدون اطلاع به مالک قانونی هست یا ایا می تواند تخریب کند.
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با دستور قضایی امکان تخریب وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالاً شما بومیان منطقه نیستید شهرداری و دهیاری و منطقه است باید برای تخفیف اظهارنامه و یا ابلاغیه قبلی و یا تحت عنوان اخطاریه به شما ارسال می کرده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خلاف قانون است و امکان پیگیری توسط شما وجود خواهد داشت زیرا
درست است که شما مرتکب جرم تغییر کاربری غیر مجاز شده اید ولی 1- جرم مشمول مرور زمان شده است
2 - بدون ابلاغ قبلی تخریب انجام شده است

پس شما میتوانید شکایت بر علیه اداره جهاد اقامه نمایید و مطالبه خسارت نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما میتوانید شکایت کنید و مورد را پیگیری کنید با توجه به اینکه جرم مشمول مرور زمان شده است و بدون ابلاغ قبلی تخریب انجام شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود غیرقانونی چنین شده است زیرا باید رای محکومیت اخذ شود آنگاه اقدام گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها با حکم مقام قضایی تخریب ممکن خواهد بود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با حکم قضایی و بعد از ابلاغ به شما انجام میگرفت

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

این عمل خلاف قانون می باشد و می توانید بابت تخریب و مطالبه خسارت طرح دعوی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور قابل پیگیری نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دیوان عدالت اداری بعلت غیر قانونی بدون عمل جهاد دادخواست احراز وقوع تخلف اداره جهاد بر تخریب غیر قانونی دیوار را بخواهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر مجاز نیستند بدون حکم مقام قضایی تخریب کنند میتونید شکایت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله می توانید علیه جهاد کشاورزی شکایت تخریب مطرح نمایید اما معمولاً ایشان بدون حکم قضایی اقدام به تخریب نمی کند ممکن است به طور غیابی رسیدگی و رای صادر شده باشد و ابلاغیه الصاق قانونی شده باشد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام خیر خلاف قانون است و امکان پیگیری توسط شما وجود خواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دیوار کشی مانع از تداوم تولید و بهره برداری باشد تغییر کاربری محسوب می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما می بایست مورد بررسی قرار بگیرد اما می‌بایست از قبل به شما اطلاع داده می شد از شما می توانید بر علیه اداره جهاد شکایت نمایید