مشاوره حقوقی رایگان - تعییر کاربری زمین کشاورزی دیم به دامداری

با سلام
بنده یک قطعه زمین کشاورزی دیمی دارم
طرح دامداری گوسفند داشتی دارم میگیرم
تمام استعلام ها را از اداره محیط زیست و اداره و... بلامانع گرفتم
موافقت اصولی و پروانه بهداشتی موافقت اصولی از نظام دامپزشکی گرفتم

الان برای مجوز احداث فرستادنم تغییر کاربری

تمام استعلام تغییر کاربری رو براشون بلامانع اوردم

الان از بنده سند یا اجاره نامه 20ساله از من میخواهند

مگن فرصت تا 29.11.99, بوده برای قولنانه ولی الان باید سند بیارین

روستای ما نیز کلا از نظر سند مشکل ثبتی داشته و برای اصلاحیه سند ها قدیمی
از اول امدن کارشناسی و اصلاح سند
الان طول میکشه سند بیاد شاید یک سال

بنده تا این پایه حدود 15میلیون خرج کردم و
به خاطر سند یا اجاره نامه مانده به نظر شما

بخوام اجاره نامه بگیرم باید بنگاهی باشه یا محضری باید اجاره نامه بگیرم

لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، دادخواست اثبات مالکیت تقدیم دادگاه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید از دهیاری و بنیاد مسکن مجوز بگیرید یعنی در کمیسیون باید مطرح بشه