مشاوره حقوقی رایگان - خرید ویلا خارج از بافت از سازنده و فروش آن

سلام. دوسال پیش جهت مهاجرت به شمال آپارتمانم را فروختم و در چمستان ویلایی شهرکی از یک سازنده ویلا خریدم با قولنامه و سند شورایی که در قولنامه ذکر شد در صورت هرگونه تعرض حقیقی یا حقوقی فروشنده موظف به فسخ معامله و برگرداندن وجه پرداختی به همراه 30 درصد ضرر و زیان میباشد. بعد از یکسال اقامت ویلا را به شخص دیگری با همین شرایط فروختم و با وام مسکن مجددا در تهران آپارتمانی جهت سکونت خریدم. اکنون به ما اطلاع دادن به دلیل تغییر کاربری زمین به مسکونی و همچنین حریم رودخانه ویلا نامه جهاد داره. سوال اول الان اگر خریدار از من شکایت بکنه چون من هیچ پولی ندارم چه خاکی به سرم میشه؟ سوال دوم از آنجا که ملک رو ََسازنده ساخته و به من فروخته و من بدون هیچ گونه تغییری ملک را به نفر ثالث فروختم در صورت شکایت خریدار ویلا من می‌توان از سازنده و فروشنده ویلا به من شکایت کنم تا بعد از دریافت خسارت اون رو به شاکی خودم بدم؟ روال انجام کار به چه صورته؟ سپاس از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که نسبت به ملک مورد معامله برای شما اقامه دعوی نمودند شما میتوانید سازنده را به عنوان جلب ثالث وارد پرونده نمایید تا نامبرده نیز محکوم به پرداخت خسارت و زیان شما در این خصوص گردد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکان شکایت و طرح دعوی برای شما وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله امکان شکایت و طرح دعوی برای شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ساخت غیر مجاز در زمین های خارج از محدوده شهر ، جرم تغییر کاربری غیر مجاز است و طبق قانون حفظ کاربری اراضی مزروعی و باغی ، مجازات جزا نقدی از یک تا سه برابر قیمت روز ملک خواهد داشت ولی اگر ...
سوال شما دارای جوانب متعدد است جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شما نیز می توانید به طرفیت فروشنده طرح دعوی نموده ثمن و خسارات را دریافت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید طرح دعوا کنید و ثمن و خسارات را مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید تا پایان جلسه اول در مورد فروشنده و سازنده جلب ثالث را مطرح کنید و دادخواست مربوطه را ارایه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر فروشنده نسبت به خریدار خودش مسوول است .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید فروشنده و سازنده را به عنوان ثالث وارد پرونده نماید و ثمن وخسارت را مطالبه نمایید