مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه جاریه

سلام وقتتون بخیر واسه مطالبه نفقه جاریه اقدام کردم که بعد از ای نهایی دادگاه و قطعی شدن حکم پس از یک هفته به دادگاه رفتم و درخواست اجرائیه دادم اگه نفقه را پرداخت نکند چه مدت زمان می‌توان حکم جلب اقدام کرد؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام محکوم علیه باید باید ظرف 10 روز از ابلاغ اجراییه ، محکوم به را بپردازد و در صورت عدم پرداخت به درخواست محکوم له حکم جلب ایشان صادر می شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هر زمان که پرداخت نکرد میتونید بعد از دستور توقیف اموال در خواست جلب کنید