مشاوره حقوقی رایگان - اعاده پرونده به دادگاه بدوی به علت نقص در پرونده

با سلام.
من یک پرونده دارم که در دادگاه بدوی رای به نفع من صادر شده که طرف مقابل اعتراض زده و حدود 4 ماه پیش به دادگاه تجدید نظر ارسال شده ولی امروز متوجه شدم که چون تجدید نظر خواه هزینه دادرسی به طور کامل به حساب واریز نکرده پرونده دوباره به دادگاه بدوی ارسال شده ! آیا این روال قانونی هست یا اینکه خود دادگاه تجدید نظر می توانست اخطار رفع نقص بفرستد؟

پاسخ ها :

اخطار رفع نقص دادگاه تجدید نظر