مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد ضمانت چک

با سلام و عرض ادب. بنده چکی را به عنوان ضمانت اثر انگشت زدم که چک به نام خود طرف صادر گردیده که در تاریخ سررسید چک توسط فرد دیگری (به غیر از دارنده چک) برگشت زده شده است. آیا با گذشت 6ماه از تاریخ سر رسید چک دارنده چک کسی که چک را برگشت نزده است و کس دیگری برگشت زده . میتواند از بنده به عنوان ضامن تامین خواسته کند و شکایت . ممنون میشم زود جواب بدید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، خیر، چون شما نسبت به صادرکننده چک در برابر شخصی که چک بنامش صادر شده، ضمانت کردید و ایشان بدون رضایت شما، نمی توانست چک زا به دیگران واگذار نماید و شما در مقابل ثالث هیچ مسولیتی ندارید، ضمنا، شما، ظهر نویس نیستید، چون ظهر نویسی با امضاء میسر
است

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
اگر از کسی که چک را برگشت زده است وکالت محضری بگیرد ،بله میتواند