مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت چک

باسلام من سال گذشته مبلغ 700میلیون چک های خواهرزاده ام را ضمانت نمودم که نتوانست تامین کند وفرارکرد من به روی اونها اعسارزدم که مبالغش خیلی بالا بود ونتوانستم واریزکنم وبه زندان افتادم حالا بعدازمدتی پسرخواهرم برگشته وزندانی شدولی طلبکاران همچنان ول کن من نیستن چگونه میتوانم ازین کارخلاص شوم زندگیم جهنم شده یه پرایدم داشتم توقیف کردن وازم گرفتن دیگه هم هیچی ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متاسفانه کاری نمیشه کرد و ضامن و صادر کننده چک هر دو به یک اندازه مسئول هستند.
تنها راه حل این است که دا‌دخواست تعدیل اقساط بدهید و بعد از تعدیل اقساط را پرداخت کنید .

یک وکیل

با سلام متاسفانه چون ضمانت کردید راه حلی وجود ندارد
فقط می تواند به خواهرزاده رجوع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما ضامن هستید و باید درخواست تعدیل بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی از خواهرزاده‌ سراغ دارید، می توانید آن را به دادگاه ارائه کنید تا نسبت به مزایده آن اقدام شود درهر صورت مسئولیت چک تضامنی است و شما نیز به عنوان ضامن مسئولی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چاره جز پرداخت و رجوع به مدیون اصلی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مسئولیت چک تضامنی است و شما نیز به عنوان ضامن مسئولیت دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به ضمانت مسئولیت در پرداخت دارید می توانید تعدیل اقساط را مطرح نمایید

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.فقط میتوانید برای تقسیط انها اقدام کنید.