مشاوره حقوقی رایگان - یک مقطع تحصیلی رزمندگان

باسلام باتوجه به قانون شدن سند راهبردی به رزمندگان 1394و پاسخ صریح استفساریه سازمان امور استخدامی به شرح ذیل
طرح استفساریه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با موضوع :

استحقاق رزمندگان معزز در برخورداری از امتیازات یک مقطع تحصیلی بالاتر بر اساس جزء (6) بند (ث) ماده (88) قانون برنامه ششم توسعه، در دو کمیسیون اجتماعی و کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس رد شد.

دلیل رد در کمیسیون اجتماعی؛

- با توجه به اینکه جزء (6) بند «ث» ماده (88) صرفاً شامل رزمندگان داوطلب می شود و تسری آن به رزمندگان غیرداوطلب تفسیر نبوده و قانونگذاری جدید محسوب می شود، لذا مغایر نظر تفسیری شماره 583/21/76 مورخ 10/3/1376 شورای نگهبان در خصوص اصل هفتاد و سوم (73) قانون اساسی است و قابل طرح نیست.

س خ
رییس کمیسیون اجتماعی

دلیل رد در کمیسیون برنامه و بودجه ؛

- مفاد طرح، اصلاح قانون است نه استفساریه.

غ ت- رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات
بازهم دستگاه ها مانع اجرای قانون میشوند و سازمان امور استخدامی کشور هم فقط نظارت میکند که حقوق رزمندگان داوطلب تضییع میشود. لطفا راهنمایی کنید تا با یک متن حقوقی قوی بتوانیم هم از امور استخدامی و هم ادارات و سازمانهای متخلف درعدم اجرای قانون شکایت کنیم. با احترام و تشکر فراوان ع.ف

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودبایکی ازوکلاحضورامشورت نمایید.