مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در خصوص ترک سیلندر خودرو

با سلام و وقت بخیر.
بنده حدود 50 روز پیش یه 206 خریداری کردم که به گفته ی صاحب ماشین سالم بوده.
بعد از انتقال سند و مراجعه به تعمیرگاه، مشخص شد سیلندر خودرو ترک دارد، (حدود 20 روز بعد)
بنده شکایت کردم و به حل اختلاف ارجاع شد، بعد از حضور طرفین، حل اختلاف اعلام کرد قانونا ًهر هزینه ای که کارشناسی بشه نصفشو خریدار باید بده نصفشو فروشنده (چون مدل ماشین 84 هستش) میخواستم بدونم آیا همچین حرفی سندیت داره؟ و خیلی اصرار میکرد که همینجا قبول کنید نصف نصف !
وقتی یه ماشین حدود 15 میلیون هزینه داره. چرا بیاد خریدار هزینه اشو بده. حتی هزینه پایین. ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

درود بر شما
کارشناس باید تعیین کند که ترک موجود چه زمانی ایجاد شده است, اگر قدیمی باشد تمام حقوق متعلق به شما از جمله حق فسخ و یا اخذ غرامات پا بر جاست و چنانچه نظر بر ایجاد ترک بعد از قرارداد داشته باشد , فروشنده با تکلیفی مواجه نیست و شورا صرفا سعی در صلح و سازش شما دارد