مشاوره حقوقی رایگان - کتمان تعیین وضعیت ظاهر مغازه

با سلام، مدت 2 ماه است که مغازه ای را اجاره کرده‌ام، مستاجر قبلی برای زیبایی ظاهر مغازه آن را مجهز به آذران و سقف کاذب کرده است، قبل از اینکه قرارداد را ببندم، برای اتمام حجت به موجر گفتم بهشون بگه بیا تجهیزاتش رو ببره که در این صورت مبلغ ماهیانه رو کمتر از قراردادی که قرارمون بود ببندیم، موجر گفت مشکلی نداره این تجهیزات هستند و قرارداد رو با این منظور که این تجهیزات باشند بستیم، حالا اون مستاجر قبلی پیداش شده و میگه یا تجهیزات را ازم بخر یا من میبرمشون، منم که نمیتوانم این مبلغ را بپردازم گفتم بیا ببرشون.
به موجر گفتم یا مغازه رو مثل قبل تجهیز کن یا قرارداد جدید با مبلغ کمتر تنظیم کنیم ولی زیر بار نمیره. حالا من میخوام قرارداد رو فسخ کنم. (چون ظاهر مغازه برام مهم بود) آیا قانونا می‌توانم چنین اقدامی کنم؟
در ضمن بعد از قرارداد فهمیدم کنتور برق مغازه با برق سایر مغازه‌ها مشترک است ولی اینو به من نگفته بود. ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر از دادراه

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بله امکان فسخ در صورت تغییر در وضعیت مغازه وجود داره.