مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره مغازه

سلام وقتتون بخیر
مغازه ای رو اجاره کردم20میلیون رهن دادم ماهی 3.5بعد ازچند روز که رفتم وسایل رو ببرم دیدم کنار درب مغازه اشغال ریخته سطل زباله ساختمان بغلی کنار در مغازه است وتمام مغازه اطراف اشغال میارن می ریزن چون شغل من لوازم بهداشتی بود بهداشت مجوز نمیداد من به صاحب مغازه اطلاع دادم نتوانست کاری کنه وبعد متوجه شدم که به این مغازه هم پروانه کسب تعلق نمی گیره در صورتی که بهم گفتن می تونم بگیرم الان می خوام فسخ کنم امام صاحب مغازه میگه پول هر ماه اجاره رو کم میکنم تامغازم رو اجاره بود ایا می تواند همچین کاری انجام دهد؟ الان 2ماه هم شده ولی برای فسخ قرارداد نمیاد چه راه حلی رو پیشنهاد می کنین ??

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اظهارنامه فسخ بدهید سپس دادخواست تایید فسخ.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا نسبت به ارسال اظهارنامه با موضوع فسخ را ارسال نمائید.
سپس دادخواست به خواسته تأیید فسخ را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.