مشاوره حقوقی رایگان - تعیین وقت نظارت دفتر

با سلام ، در پرونده ای حقوقی رای به نفع اینجانب صادر شد و در آخرین روز فرصت تجدید نظر ، این عبارت در سامانه درج شده :« پرونده مقید به وقت نظارت دفتر به تاریخ ... میباشد » و برای یک ماه آینده وقت نظارت تعیین شده است ، این عبارت به چه معناست ؟ یعنی طرف مقابل درخواست تجدید نظر کرده ؟

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

وقت نظارت یعنی تاریخی که قاضی برای مطالعه پرونده و بررسی آن دارد اگر طرف تان اعتراض کند برای شما ابلاغ تبادل لوایح فرستاده می شود