مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مقید به وقت نظارت دفتر می باشد

با سلام
بعد از انحصار وراثت و به توافق نرسیدن من و برادرانم در سال 1400 از دادگاه تقاضای تقسیم ترکه کردم. بعد از یک سال و نیم که کارشناسی اموال (ملک و حساب بانکی و ...) شد ، ابلاغیه دادگاه در مهر 1402 برای من و همه خوانده ها فرستاده شد که نظرشان را درباره نظریه کارشناسان به وسیله لایحه بیان کنند
بعد از چند روز ، در روند پرونده که وارد شدم نوشته شده بود : ((پرونده مقید به وقت نظارت دفتر به تاریخ اسفند 1402 میباشد))
سوال من اينجاست که چرا بعد از اینکه همه کارها انجام شده بازم این جمله بالا در روند پرونده نوشته شده؟
آیا یکی از خوانده ها تجدید نظر کرده یا مورد دیگری است؟

با تشکر از جواب شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وقت نظارت مربوط به جریان و روال عادی همه پرونده هاست.