مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به انتخابات هیات مدیره مجتمع مسکونی

سلام. من در یک مجتمع مسکونی 120 واحدی مستاجر هستم. مدت 4 سال در این مجتمع ساکن هستم . هر سال در انتخابات هیات مدیره که طبق اساسنامه مجتمع تنظیم و مصوب کرده اند مستاجرین حق شرکت در انتخابات و رای دادن و یا انتخاب نمودن از میان کاندید ها را ندارند و میگویند طبق اساسنامه مجتمع هر مالک میتواند حق رای خود را به مالک دیگر بدهد و به مستاجرش نمیتواند بدهد!!. و حتی در مورد اعتراض مستاجرین هم جوابگو نیستند .. با توجه به اینکه این مجتمع 120 واحدی 70 درصد اجاره نشین هستند و 30 درصد مالک سکونت دارند .. آیا چنین اساسنامه ای قانونی و منطبق با قانون است یا خیر و اگر نیست راه حل قانونی عزل این هیات مدیره چگونه است. با تشکر از شما