مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام در شرایطی که زوجه دارای حق حبس است. اگر زوج درخواست ازدواج مجدد بدهد و زوجه حق حبس خود را حفظ کند و حاضر به زندگی مشترک نباشد
اولا : ایا برای زوج حق ازدواج مجدد ایجاد میشود
دوما : آیا در صورت اذن دادگاه بر ازدواج مجدد زوج برای زوجه حق طلاق ایجاد میشود ؟
سوما : ایا با ازدواج مجدد زوج و حفظ حق حبس زوجه به زوجه نفقه تعلق میگیرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

نفقه در دوران حق حبس درخواست ازدواج مجدد در دوران حق حبس نفقه حق حبس زوجه ازدواج مجدد طلاق در صورت ازدواج مجدد طلاق