مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

با عرض سلام و خداقوت خدمت وکلا و کارشناسان محترم. به استحضارتان میرسانم اینجانب زوجه از سال 84 تاسال 88 در عقد یکدیگر بودیم و زوجه در این مدت دادخواست نفقه و مهریه خودش رو به دادگاه ارائه داد و قاضی به علت استفاده حق حبس زوجه، بنده رو ملزم به پرداخت نفقه بعد از اتمام اقساط مهریه نمود، در سال88 زندگی زناشوئی خود رو در زیر یک سقف آغاز نمودیم و زوجه در این مدت که باهم زندگی میکردیم به بهانه های واهی و بدون عذر موجه منزل رو ترک میکردند و بعد از دو ماه به خانه برمیگشتند و این روال تا سال 94 ادامه پیدا کرد و این بار دیگر به خانه برنگشتند و بنده هم نفقه اش رو پرداخت میکردم ، دادخواست الزام به تمکین دادم و دادگاه با تمکین بنده موافقت کرد و رای عدم تمکین صادر و قطعی گردید و زوجه ناشزه شد، زوجه از سال 94 تا کنون با عنوان عسر و حرج چندین مرتبه دادخواست طلاق دادند و خوشبختانه با دادخواست طلاق ایشان موافقت نشد و تمامی دادخواست ها رد شد، حالا بعد از اینکه موفق به طلاق نشده است برای نفقه دوران حبس خود اقدام کرده و درخواست نفقه نموده است، آیا با درخواست ایشان قاضی موافقت مینماید یا خیر؟ ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. نفقه معوقه زوجه پذیرفته میشود. مگر اینکه دلیل و مدرکی برای پرداخت داشته باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نفقه معوقه زوجه قابل مطالبه است و در صورتی که پرداخت نکردید ملزم به پرداخت خواهید بود چرا که دینی است که بر ذهن شماست‌.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قبلاً دادخواست نفقه داده ورد شده دیگر نمی تواند