مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت سند

سلام
خسته نباشید
یه مشاوره میخاستم در مورد عدم ثبت سند توسط فروشنده
من در 15 خرداد سال 97 ملکی به ارزش 237 میلیون تومان خرید کردم و 217 میلیون پرداخت کردم 20 میلیون هم بابت تنظیم سند در تاریخ 15 اسفند 97 گذاشتم با جریمه تاخیر روزانه 50 هزار تومن
در تاریخ 15 اسفند 97 گواهی عدم حضور فروشنده را گرفتم
در تاریخ 15 آبان 98 ملک را 470 میلیون فروختم که 50 واسه سند گذاشتم و 420 دریافت کردم و جریمه تاخیر 200 تومن روزانه و تنظیم سند 20 خرداد 99
و خود فروشنده هم بعنوان شاهد امضا کرد
و بعد مجدد به یه شخص دیگه ای فروش انجام شده و الزام سندش تیر 99 هست و گواهی عدم حضور نگرفته و
الان فروشنده هنوز پایان ساخت نگرفته
و هنوز سند بنام نزده
میخاستم بدونم که جریمه های تاخیر چجوری محاسبه میشه
و اینکه بابت اون 150 تومنی که نفر بعدی جریمه بیشتر نوشته شده من باید پرداخت کنم یا فروشنده اصلی؟
آیا اظهارنامه و یا دادخواست الزم به سند لازمه که ثبت کنم؟

پاسخ ها :

مجید گشایشی

جناب آقای مجید گشایشی :

سلام.
ارسال اظهار نامه کارگشا و برای سایر اقدامات شما قابل استفاده خواهد بود. دعوی الزام به تنظیم سند هم امکان پذیر است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی رو باید آخرین خریدار باید بده