مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول ودیعه نزد بنگاه

سلام من سه سال پیش یه خونه رهن کردم در صورتی که بنگاه به من نگفت که این خونه رهن کامل نیست من 38میلیون دادم 10میلیون نزد صاحب خونه و 28 میلیون نزد بنگاه موند حالا بنگاه یک سال کرایه میداد خیلی اذیت کرد سال دوم بنگاهی گفت من کرایه مرتب میده به من من میدم صاحب خونه الان نه کرایه میده نه پولو همش دروغ میگه انقدر باید زنگ بزنم تا کرایه بده چه کنم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به طرح شکایت خیانت در امانت اقدام نموده هم چنین از طریق اتحادیه اقدام کنید