مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه مادر که بر عهده پدرشوهر فوت شده است

پدر شوهر مادرم چند اتاق از منزل مسکونی خود را مهریه مادرم قرار داده بوده است اما حالا که فوت شده است عموهایم اجازه تصرف را به مادرم نمیدهند و دلیل و بهانه میاورند یا متراژ را قبول ندارند یا حد و حدود مورد مطالبه را حتی کارشناس دادگستری هم اورده ایم اما رضایت نمیدهند ایا میتوان بدون رضایت انها مورد مطالبه را تفکیک و تصرف کرد ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر تحویل وتسلیم آن را به طرفیت ورثه دادخواست دهید