مشاوره حقوقی رایگان - بررسی محتویات پرونده و مشاوره ختم دادرسی

در مورد دعوی تجدید نظر خواهان ها به خواسته تقسیم ترکه در خصوص یکی از پلاکهای ثبتی‌ رد درخواست با توجه به درخواست استعلام ثبتی به لحاظ عدم مالکیت مورث طرفین حکم بطلان دعوی و در مورد فروش حقوق کسبی یک باب مغازه به لحاظ طرف دعوی قرار ندادن مالک اعیانی قرار رد دعوی صادر گردیده است با توجه به محتویات پرونده نظر به ارائه اسناد و مدارکی از سوی وکیل تجدید نظر خواهان ها که حاکی از آن است که به موجب پاسخ استعلامات در سایر پرونده ها و احکام قطعی صادره مورث طرفین مالک ملک معرفی گردیده و به موجب اذعان تجدید نظر خوانده نیز مورث ایشان مالک عرصه و اعیان معرفی گردیده و لازم بود مرجع محترم بدوی در مورد تناقضات پاسخهای استعلامات ثبتی بررسی لازم را به عمل آورده و
در مورد مالکیت اعیانی یک باب مغازه با بررسی اسناد و مدارک تحقیقات بیشتری انجام میشد و در صورت لزوم پرونده های استنادی مطالبه می گردید و با توجه به اینکه عدم مالکیت مورث خواهان های دعوی اصلی به منزله عدم ذینفعی و مقتضای صدور قرار رد دعوی بوده است بنابراین با تلقی حکم بطلان صادره به قرار رد دعوی و با نقض داد نامه تجدید نظر خواسته در هر دو قسمت مستندات به مواد 348 و 353 و 358 قانون ایین دادرسی مدنی دادگاههای عمومی و انقلاب پرونده را جهت رسیدگی ماهوی به مرجع بدوی عودت میدهد. این رای قطعی است.

پاسخ ها :

قرار رد دعوی تقسیم ترکه