مشاوره حقوقی رایگان - قرار رد دعوی

آیا با رای در قرار رد دعوی در شعبه تجدید نظر بعد از رفع کاستی ها دوباره می توان دادخواست داد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست ایراد شکلی داشته باشد مجدد می توانید طرح دعوی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قرار رد دعوا اعتبار امر مختومه نخواهد داشت و امکان اقامه دوباره دعوا وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر قطعی می‌شود اگر این چنین بود طرف تا ابد دادخواست میداد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در تجدیدنظر رد شده خیر چون اعتبار امر مختوم دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قرار رد دعوا اعتبار امر مختومه نداردگر دادخواست ایراد شکلی داشته باشد مجدد می توانید طرح دعوی کنید.