مشاوره حقوقی رایگان - معامله زمین

سلام
من یک زمین خریدم بعد از گرفتن پروانه و ساخت سندش رو هم گرفتم بعد ظاهرا ابتدا زمینی که به فرد اصلی از طرف بنیاد مسکن واگذار شده فروخته میشه به نفر اول بعد اون شخص میده به شخص دیگه ای و وکالت هم بهشون میدن منتها اون بنده خدا زمانی که مراجعه میکنه به شهرداری برای پروانه شهرداری اعلام میکنه این زمین متعلق به ماست شما باید از بنیاد زمین دیگه ای بگیرید و زمین جدید به نفر اصلی واگذار میشه بعد اون وکالت میزنه به نام نفر اول بعد اون به نفر دوم وکالت نمیزنه میفروشه به من و الان بعد از چند سال اون بنده خدا شکایت کرده میخاستم بدونم ایا امکان داره سند من رو باطل کنند

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
توضیحات ناکافی و مبهم است و مفهوم نیست لطفا سوال را درست مطرح کنید.